ALERTA SANITÀRIA PEL CORONAVIRUS. ANUL·LACIÓ DE LES FESTES MAJORS DE LA GALERA 2020

31/07/2020

ALERTA SANITÀRIA PEL CORONAVIRUS. ANUL·LACIÓ DE LES FESTES MAJORS DE LA GALERA 2020

Benvolguts veïnes i veïns de la Galera,


Us volem comunicar que aquest any no hi haurà CAP ACTE PER A CELEBRAR LA FESTA MAJOR DEDICADA AL NOSTRE PATRÓ SANT LLORENÇ, ja que des del consistori considerem que el primer de tot és preservar la salut de la  població.

Donada la situació sanitària generada pel coronavirus i tenint en compte que en aquests moments a les Terres de l’Ebre, els casos sembla que van en augment, el control es fa difícil i des de Salut de la Generalitat de Catalunya se’ns recomana sobretot: REDUÏR ELS NOSTRES CONTACTES I FER TROBADES EN GRUPS PETITS I ESTABLES

El consistori hem cregut oportú no portar a terme cap esdeveniment, per petit que sigui, per evitar aglomeracions i focus de contagis.

Esperem que entengueu aquesta decisió que pot resultar un xic dura ja que les Festes Majors són un element indispensable per al poble, representen la tradició, la cultura i fomenten la cohesió social. Però com ja sabeu, apleguen actes multitudinaris que fan impossible garantir el compliment de totes les recomanacions sanitàries sobretot les del distanciament físic.

Us encoratgem a seguir endavant en la lluita contra aquesta pandèmia, que ens ha canviat tant la vida, seguint les recomanacions sanitàries i sent ara més que mai respectuosos uns amb els altres perquè serà la única manera de sortir d’aquesta situació tan complexa.

MOLTS D’ÀNIMS I CUIDEU-VOS MOLT!!!!!!!