Benvinguda alcalde

Benvinguts/des a la web de l’Ajuntament de la Galera.

Des d’aquest espai pretenem apropar l’Ajuntament, casa vostra, a tots els ciutadans i ciutadanes.

Volem que sigui una eina d’informació que us ajudi a estar al dia de tots aquells esdeveniments culturals, i, de tot tipus que tenen lloc al nostre municipi.

Aquest web us permetrà consultar informació del consistori, associacions, cultura, turisme, etc.

Volem que conegueu tots els encants que ofereix la Galera amb un passat de més de 700 anys d’història, un ric patrimoni natural: el barranc i els immensos camps d’oliveres fargues, morrudes, sevillenques, de llumetes, etc. que des de fa cents d’anys produeixen el valuós líquid daurat, l’oli, base de la nostra economia.

El nostre magnífic patrimoni arquitectònic: torre medieval, casa de la vila (1906), creu de terme (s.XV), cases pairals, etc. o una tradició terrissera documentada d’una manera clara des del segle XVIII fins a l’actualitat, que ha donat lloc a realitats culturals tan importants com la Fira de la Terrissa o el Museu Terracota.

Aquest espai web us ajudarà a conèixer més i millor la Galera, però també volem que sigui un mitjà de comunicació, entre vosaltres i  nosaltres,  per això us animo a que si voleu fer-nos alguna proposta o suggeriment ho feu a través d’aquest correu electrònic.

Si preferiu fer-nos arribar les vostres propostes d’una manera més directa, no dubteu a venir a l’Ajuntament, quan vulgueu, sempre sereu ben rebuts.

Ramon Agustí Muñoz Verge

Alcalde de la Galera

alcaldia@galera.cat