Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera participa de la "Setmana d'Artesania Catalunya 2020"

 • Calendari: 19/10/2020 12:45h - 25/10/2020 14:00h
 • Localització: Museu Terracota (baixos de l'Ajuntament de la Galera)

  La SETMANA D'ARTESANIA CATALUNYA és una actuació impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb l’objectiu de reivindicar l’artesania com element transversal en la nostra societat pel seu gran valor cultural, social, patrimonial i econòmic. Enguany, sota el lema “l’Artesania pot salvar el món" se celebra la novena edició, del 19 al 25 d’octubre. Adaptant-se al nou context de crisi sanitària, aposta per fer una edició en format digital amb una programació d’activitats que es desenvolupen a través de 5 blocs temàtics - Artesania i Sostenibilitat; Artesania i Contemporaneïtat; Artesania i Territori; Artesania i Talent jove; i Artesania i Tecnologia que es podran seguir a través del web i les xarxes socials del CCAM.

  Al llarg d’aquesta Setmana es realitzaran activitats relacionades amb l’artesania arreu de Catalunya. Les activitats, que poden ser de qualsevol tipus, poden tenir format presencial o digital i han de contribuir a mostrar a la societat els valors de l’Artesania.

  La Galera, participarà una edició més d’aquesta Setmana d’Artesania, a través del Museu Terracota (baixos de l’Ajuntament de la Galera), oferint dues activitats:

  1. Portes obertes al Museu Terracota:  24 i 25 d’octubre, de 12’00 a 14’00 h

  2.  Passi de l’audiovisual: “Finit” (Aforament limitat). “Finit” és un audiovisual creat per Elisenda Trilla Ferré i Guillem Voltas Calbet (Saurines) per al festival Ebre, Art & Patrimoni 2020 (festival organitzat a través del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura, dins del programa de Museu de suport territorial) que es va poder veure a l’agost i setembre amb un aforament limitat, degut a la crisi sanitària.
  Ara, hem cregut oportú tornar a realitzar el passi de l’audiovisual per donar opció a que sigui més vist, fent-lo coincidir amb aquesta Setmana dedicada a l’artesania, ja que concorda molt bé amb un dels bloc temàtics que es proposen: Artesania i Sostenibilitat.   Del 21 al 25 d’octubre, d’11 a 12’00 h

  MÉS INFORMACIÓ:

  http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/artesania/setmana_artesania/2020/off_setmana/

  http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/artesania/setmana_artesania/2020/