EBRE, MÚSICA & PATRIMONI A LA GALERA. "ELS SONS DELS CANTERERS I DE LA TERRISSA", "SILENCE" I "FANGOLOGY"

 • Calendari: 8/8/2021 19:00h - 26/9/2021 14:00h
 • Localització: Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l'Ajuntament)

  EBRE, MÚSICA  & PATRIMONI 2021

  Un any més la Galera participa de Ebre, Música & Patrimoni, festival que s’alterna amb l’Ebre, Art & Patrimoni, organitzat a través del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura, dins del programa de Museu de suport territorial, amb actes puntuals que tindran lloc de juliol a setembre, a diferents Museus i Centres d’Interpretació de les Terres de l’Ebre: https://www.museuterresebre.cat/pagina/ca/ebre-musica-patrimoni/amposta-2021

  L’Ajuntament de la Galera hi participa des del moment de la seva creació a través de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera.

  En aquesta edició el festival està dedicat als paisatges sonors de les Terres de l’Ebre vinculats al patrimoni cultural, en el cas del nostre equipament l’ocuparà el so del treball artesanal al torn i el so de la terrissa, per això l’espai dedicat a exposicions temporals del Museu Terracota acollirà des del 8 d’agost i fins al 26 de setembre la instal·lació sonora :“El sons dels canteres i de la terrissa”:https://www.museuterresebre.cat/pagina/ca/ebre-musica-patrimoni/la-galera-2021  i una exposició d’escultura ceràmica: "Silence" i experimentació sonora: “Fangology”.

  El 8 d’agost, a les 19.00 h, es farà la presentació de "Fangology". Sota la coordinació del Dr. Martí Ruiz, i des del Laboratori d’Art Sonor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, presentataran un conjunt d'escultures ceràmiques, creades per Carla Nebot, que connecten amb diferents conjunts de teules trobades i intervingudes -amb afinacions i tímbriques diverses- fruit de la recerca de Francesc Pujol. Tot això, dinamitzat amb una activitat interdisciplinària a la qual la Dansa Contemporània, a càrrec d'en Julián Rico Engel i el set de percussió de terrissa del músic Pepe Martínez dialoguen i interactuen en part del seu repertori amb la mateixa instal·lació de la Carla Nebot .
   

  L'exposició “Silence” romandrà al Museu Terracota fins el 26 de setembre.

  Horari: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14’00 hores.

  **Visites concertades fora d'aquest horari: 977 71 83 39 / terracota@galera.cat