EBRE, ART I PATRIMONI 2020. LA GALERA

 • Calendari: 15/8/2020 10:30h - 26/9/2020 10:30h
 • Localització: Sala d'Audiovisuals del Museu Terracota

  L’Ajuntament de la Galera participa una edició més del festival Ebre, Art & Patrimoni a través de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera.

  Donada la situació tan excepcional que estem vivint, a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, aquest any el plantejament que s’ha fet del festival és una mica diferent i per això els centres participants presentaran una sèrie de videocreacions partint de la idea que els museus són un espai per expressar valors substancials i compartits, importants per al benestar individual i comunitari a través de les seves dimensions estètiques i simbòliques.

  Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera havia de presentar, el  9 d’agost, a les 22:30 h, a la plaça de l'Ajuntament, la intervenció audiovisual de la mà de Saurines: Elisenda Trilla Ferré i Guillem Voltas Calbet : “Finit”: “Un món s’acaba i un altre emergeix, però quin és quin?. Estris realitzats per mans d’artesans, imprescindibles per el dia a dia que en algun moment es van convertir en deixalles, abandonats a la seva sort esperen  recuperar l’espai que els pertoca en un futur que interpreti el passat. Aquesta peça contraposa dues èpoques, la d’una artesania mil·lenària que treballa a partir de materials propers, genera pocs residus, es durable en el temps amb la d’una industrialització depredadora, que ens ha mostrat  que la natura és finita. Quina d’aquestes dues èpoques és el futur i quina el passat?” 
  Atesa la situació sanitària, finalment des de l’Ajuntament de la Galera es va creure oportú no portar a terme aquesta presentació en concordança en no portar a terme cap acte de la Festa Major de la Galera 2020 per tal de preservar la salut de la població.

  AIXÒ SÍ,  els dissabtes 15 i 29 d’agost i tots els de setembre, de 12’00 a 14’00 h, a la Sala d’Audiovisuals del Museu Terracota es farà el passi de l’audiovisual (Aforament limitat i seguint les instruccions dels organitzadors) “Finit” i també tots els altres dels participants de l’Ebre, Art & Patrimoni 2020.

  MÉS INFORMACIÓ:

  Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l’Ajuntament de la Galera)
  977 71 83 39
  terracota@galera.cat
  Horari: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12’00 a 14’00 h

   

  CARTELL INFORMATIU